Βιογραφικό

Σύντομο Βιογραφικό

Ο ιατρός Μάμαλης Δημήτριος είναι εξειδικευμένος Ενδοκρινολόγος – Διαβητολόγος και Ειδικός Μεταβολισμού, με ειδικό ενδιαφέρον στις παθήσεις του θυρεοειδούς, το διαβήτη και την αντιμετώπιση της παχυσαρκίας.

Αποφοίτησε από την Ιατρική Σχολή το 2004.

Ειδικεύθηκε στην Πανεπιστημιακή Κλινική του Ντύσσελντορφ (Γερμανία) και στην ενδοκρινολογική κλινική του Γ.Ν.Α. “ο Ευαγγελισμός”.

Απέκτησε ιδιαίτερη εμπειρία στην αντιμετώπιση του Διαβήτη Κύησης στο τμήμα Διαβήτη Κύησης της Πανεπιστημιακής Κλινικής του Νοσοκομείου “Αλεξάνδρα”.

Επιπλέον εξειδικεύτηκε στην αντιμετώπιση των διαταραχών της Εμμηνόπαυσης στο αντίστοιχο τμήμα του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου “Αρεταίειο”.

Έχει ασχοληθεί ερευνητικά με τα σύνδρομα Gittelman και Barter. (Saudi J Kidney Dis Transpl Jan-Feb 2020 Persistent hypokalemia due to a rare mutation in gitelman’s syndrome)

Το 2020 ολοκλήρωσε με άριστα course του Πανεπιστημίου του Γέηλ (Yale) της Αμερικής στις Πολιτικές Επιστήμες: “Η Στρατηγική των διαπραγματεύσεων”        και του Πανεπιστημίου του Χάρβαρντ (Harvard, Αμερική): ” Ρητορική, η τέχνη της πειθούς στο γραπτό και το Δημόσιο Λόγο”.

Άννα Λιβαδειά

...η κατάρτηση του,ο ανθρωπισμός του και η αμεσότητα του στον ασθενή του είναι αυτό που σε κάνει να μην φοβάσαι ακόμα και στα δύσκολα. .εγώ που είμαι χρόνια και ιδιαίτερη ασθενής και με μια πείρα..αν μπορούσα θα του έβαζα (10) αστέρια .⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐.Σ ευχαριστώ υπάρχεις στην ιατρική μου ζωή...σ ευχαριστώ που διάλεξες την πόλη μας!!! 👏👏👏👏👏👏👏👏,Σ ευχαριστώ που πλέον δεν φοβάμαι ,δεν έχω την αβεβαιότητα πως θα λύσω το πρόβλημα ..απλά σ εμπιστευομαι...να είσαι καλά γιατρέ μου. ευχαριστώ υπάρχεις στην ιατρική μου ζωή...σ ευχαριστώ που διάλεξες την πόλη μας!!! 👏👏👏👏👏👏👏👏"

Χ.Μ. Designation

Ο κύριος Μάμαλης είναι άρτια καταρτισμένος ιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος!Τον διακρίνει επαγγελματική συνέπεια,ήθος & διακριτικότητα στην επαφή του.

Ν.Ζ. Designation

Αρτια καταρτισμένοs επιστήμοναs και εξαιρετικός γιατρός με οργάνωση. Αναλυτικός, ανθρώπινος και άμεσος. Δίνει προσοχή και ακούει τον ασθενή.

Π.Π. Αθήνα

Εξαιρετικός γιατρός! Είμαι βέβαιος ότι θα διαπρέψεις στο νέο σου ιατρείο, όπως ξεχώρισες και σε όλα τα νοσοκομεία από τα οποία πέρασες! Καλές διαγνώσεις!

Το ραντεβού σας

Κλείστε εύκολα το ραντεβού σας και για τα δύο ιατρεία καλώντας στο