Ιατρείο Λιβαδειάς

Το ιατρείο βρίσκεται στην οδό Σοφοκλέους 20 (3ος όροφος) στη Λιβαδειά (όπισθεν του νέου δημαρχείου).

Το ιατρείο λειτουργεί μόνο με ραντεβού.

Κλείστε το ραντεβού σας:

Επικοινωνήστε με Email:

Στο ιατρείο διενεργείται υπέρηχος θυρεοειδούς – παραθυρεοειδών. 

Φωτογραφίες ιατρείου

Κριτικές

Κ. Ι. Λιβαδειά

Εξαιρετικός επιστήμονας και άνθρωπος, με ήθος και αγάπη για το λειτούργημά του. Προσιτός και επικοινωνιακός με τους ασθενείς του, πάντα διαθέσιμος να τους εξυπηρετήσει. Αναλυτικός, επεξηγηματικός βοηθά τον ασθενή να αισθανθεί απόλυτη ασφάλεια με την αμεσότητα και την υπέροχη πραγματικά προσέγγισή του. Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Δ. Μ. Λιβαδειά

Εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος!! Ακούει με προσοχή το πρόβλημά σου και έχει το επιστημονικό υπόβαθρο για να δώσει λύση. Ενημερωμένος για τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις στο θυρεοειδή και το διαβήτη. Μπράβο!!!

Χ. Μ. Αθήνα

Ο κύριος Μάμαλης είναι άρτια καταρτισμένος ιατρός και εξαιρετικός άνθρωπος!Τον διακρίνει επαγγελματική συνέπεια,ήθος & διακριτικότητα στην επαφή του.

Α. Π. Designation

Ο κ. Μάμαλης είναι εξαιρετικός γιατρός και πάνω από όλα άνθρωπος!!!Ασχολήθηκε διεξοδικά με την περίπτωση μου και με έκανε αμέσως να τον εμπιστευτώ!!! Είναι απόλυτα ενημερωμένος και καταρτισμένος!!!Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!!!

Ι.Φ. Αθήνα

Αρτια καταρτισμενος και ενημερωμενος γιατρος.Ρυθμισε τον θυρεοειδη μου που με ταλαιπωρουσε χρονια.αισθανθηκα ασφαλεια και εμπιστοσυνη.Σας ευχαριστω πολυ γιατρε μου.

Το ραντεβού σας

Κλείστε εύκολα το ραντεβού σας και για τα δύο ιατρεία καλώντας στο